Vi utför en rad olika tjänster efter ditt behov. Vi är specialister inom tak och fasad men gör även mycket annat. Behöver du en fasadrenovering? Eller kanske ett helt nytt tak? Tillsammans med våra specialister diskuterar vi ditt byggprojekt. Vi ligger alltid i framkant och jobbar efter kvalité, därför samarbetar vi på V Tak & Fasad med branschens ledande aktörer och jobbar med verktyg som håller i flera år! 

Så oavsett storlek på projektet, vare sig det handlar om en större fastighet eller en mindre villas fasad, kommer du som kund att alltid vara nöjd med vårt arbete. Därför behöver du som kund heller inte betala något i förskott. Du betalar oss när arbetet är slutfört!

 

 

Så här arbetar vi

Vi tar en titt på vad som behöver göras. Efter vår inspektion lämnas en offert. Ex. på frågor som kan ställas; Gäller ROT-avdraget? Hur länge beräknas projektet pågå? Vilka former av hinder kan uppstå?

Vi på V Tak & Fasad lämnar inget åt slumpen. Med vår svensktalande personal kan du känna dig trygg att dina önskemål inte kommer att misstolkas. Med över 15 års erfarenhet inom byggbranschen, så vet vi hur viktigt det är att föra en bra dialog med kund under projektets gång.

Vi tar inte emot förskottsbetalning, vi tror på oss själva och på det vi levererar, därför vill vi inte ha betalt förrän arbetet är slutfört.


Kontakta oss idag på 070 – 823 99 41

Våra mest populära tjänster

Bygg- & Teknikkonsultation

Villa tak & träfasader

Takläggning

Fasadrenovering

Rännor & Rör

Måleri

Fasad & -plåtmålning

Fönstermålning

Tvättning av takpannor